Twentse Ambacht| Meubels met karakter| Store in Ootmarsum
Home Klantenservice Bestelling retourneren

Snel naar...

Betalen

Bestelling retourneren

Wilt u uw bestelling retourneren?

In een aantal gevallen is het mogelijk om jouw bestelling te retourneren. Check de onderstaande voorwaarden om te zien of je jouw bestelling kunt retourneren. Om items te retourneren is het noodzakelijk om het retouraanvraagformulier in te vullen en te mailen naar info@house-of-steel.nl of mee te sturen met het te retourneren product.

  • Zijn de items die u heeft besteld speciaal voor u op maat gemaakt of besteld? Helaas kunnen we in dit geval uw bestelling niet retour nemen.
  • Is de retouraanvraag volledig en correct ingevuld? Onvolledige of incorrecte aanvragen kunnen door ons niet in behandeling genomen worden.
  • Alleen als de items onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking zitten kunnen deze (gedeeltelijk) geretourneerd worden.
  • Wanneer u een bestelling wilt retourneren, zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening.

Retourneren kan tot 7 dagen na verzending door ons. Na deze datum worden retouraanvragen niet meer door ons verwerkt.


Veelgestelde vragen

Onze Pop-up-store is nu gesloten. We waren open van 1 juli 2023 tot en met 30 september op Dwarsstraat 1 in Ootmarsum.
Als u onze producten persoonlijk wilt bekijken, kunt u terecht bij ons productiebedrijf op De Mors 36 in Ootmarsum.

Het is mogelijk om uw bestelling af te halen. Wilt u meer informatie over de procedure hiervoor? Raadpleeg dan het antwoord op deze vraag door hier te klikken. 

Ja! Heeft u specifieke voorkeuren voor een meubelstuk, accessoire of ander item? Neem dan alstublieft contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@house-of-steel.nl en deel uw wensen met ons. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.  

Wij maken gebruik van postorderbedrijven, zoals PostNL, om al onze bestellingen te verzenden. Voor de levering van grotere items werken wij samen met een transporteur die de goederen bij u thuis aflevert. Let wel op dat het bereikbaar is voor de transporteur. 

Excuses, er heeft zich een probleem voorgedaan. Zodra u een bestelling heeft afgerond, ontvangen wij deze automatisch. Heeft u nog twijfels over de succesvolle verwerking ervan? Stuur ons dan alstublieft een e-mail.

© 2024 House Of Steel Schulten Media