Twentse Ambacht| Meubels met karakter| Store in Ootmarsum

Snel naar...

Betalen

Levertijden

Levering

We streven ernaar om zo snel mogelijk uw bestelling bij u thuis te bezorgen. Wanneer u op werkdagen vóór 15.00 uur bestelt, doen wij ons uiterste best om de bestelling binnen drie werkdagen bij u af te leveren. Het kan voorkomen dat een item niet op voorraad is, waardoor het iets langer duurt. Na vijf werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via: info@house-of-steel.nl

Indien een product wordt besteld met een kleur die afwijkt van de website, bedraagt de levertijd 3 weken vanwege het productieproces.

Afhalen bestelling

Wilt u de bestelling liever afhalen? Klik hier

Veelgestelde vragen

Onze Pop-up-store is nu gesloten. We waren open van 1 juli 2023 tot en met 30 september op Dwarsstraat 1 in Ootmarsum.
Als u onze producten persoonlijk wilt bekijken, kunt u terecht bij ons productiebedrijf op De Mors 36 in Ootmarsum.

Het is mogelijk om uw bestelling af te halen. Wilt u meer informatie over de procedure hiervoor? Raadpleeg dan het antwoord op deze vraag door hier te klikken. 

Ja! Heeft u specifieke voorkeuren voor een meubelstuk, accessoire of ander item? Neem dan alstublieft contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@house-of-steel.nl en deel uw wensen met ons. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.  

Wij maken gebruik van postorderbedrijven, zoals PostNL, om al onze bestellingen te verzenden. Voor de levering van grotere items werken wij samen met een transporteur die de goederen bij u thuis aflevert. Let wel op dat het bereikbaar is voor de transporteur. 

Excuses, er heeft zich een probleem voorgedaan. Zodra u een bestelling heeft afgerond, ontvangen wij deze automatisch. Heeft u nog twijfels over de succesvolle verwerking ervan? Stuur ons dan alstublieft een e-mail.

© 2024 House Of Steel Schulten Media