Twentse Ambacht| Meubels met karakter| Store in Ootmarsum

Snel naar...

Betalen

Betaalmethodes

  • iDeal
  • Mastercard
  • Op factuur (met aanbetaling van 50%)

Achteraf betalen (voor bedrijven)

Het is mogelijk om achter af te betalen wanneer u een geldig KVK nummer hebt. Stuur een mailtje met uw wensen naar order@house-of-steel.nl, wij zullen u dan z.s.m. via de mail een offerte toesturen. (Let op, hier werken wij met een aanbetaling van 50%)

Veelgestelde vragen

Onze Pop-up-store is nu gesloten. We waren open van 1 juli 2023 tot en met 30 september op Dwarsstraat 1 in Ootmarsum.
Als u onze producten persoonlijk wilt bekijken, kunt u terecht bij ons productiebedrijf op De Mors 36 in Ootmarsum.

Het is mogelijk om uw bestelling af te halen. Wilt u meer informatie over de procedure hiervoor? Raadpleeg dan het antwoord op deze vraag door hier te klikken. 

Ja! Heeft u specifieke voorkeuren voor een meubelstuk, accessoire of ander item? Neem dan alstublieft contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@house-of-steel.nl en deel uw wensen met ons. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.  

Wij maken gebruik van postorderbedrijven, zoals PostNL, om al onze bestellingen te verzenden. Voor de levering van grotere items werken wij samen met een transporteur die de goederen bij u thuis aflevert. Let wel op dat het bereikbaar is voor de transporteur. 

Excuses, er heeft zich een probleem voorgedaan. Zodra u een bestelling heeft afgerond, ontvangen wij deze automatisch. Heeft u nog twijfels over de succesvolle verwerking ervan? Stuur ons dan alstublieft een e-mail.

© 2024 House Of Steel Schulten Media