Twentse Ambacht| Meubels met karakter| Store in Ootmarsum

Snel naar...

Betalen

Garantie

Zit er garantie op de producten?

Indien het ontvangen product afwijkt van de specificaties vermeld op onze webshop, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar info@house-of-steel.nl. Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen te reageren en een passende oplossing te bieden. 


Garantievoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor garantie, dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  1. Gelieve uw klacht binnen 7 dagen na de bezorgdatum per e-mail te melden via info@house-of-steel.nl.
  2. Zorg ervoor dat uw e-mail aan ons duidelijke foto's bevat van het desbetreffende item en eventuele schade, zodat het probleem duidelijk zichtbaar is.
  3. Indien het item beschadigd is als gevolg van verkeerde behandeling of onjuist gebruik, behouden wij het recht om de garantie niet toe te passen.
  4. Meubilair en op maat gemaakte producten vallen onder een garantieperiode van 1 jaar na de leverdatum.

 

Wij zullen u te allen tijde proberen te helpen wanneer u problemen ervaart met onze items. Informeer ons daarom zo spoedig mogelijk, zodat wij u de service kunnen bieden die u van ons mag verwachten.


Veelgestelde vragen

Onze Pop-up-store is nu gesloten. We waren open van 1 juli 2023 tot en met 30 september op Dwarsstraat 1 in Ootmarsum.
Als u onze producten persoonlijk wilt bekijken, kunt u terecht bij ons productiebedrijf op De Mors 36 in Ootmarsum.

Het is mogelijk om uw bestelling af te halen. Wilt u meer informatie over de procedure hiervoor? Raadpleeg dan het antwoord op deze vraag door hier te klikken. 

Ja! Heeft u specifieke voorkeuren voor een meubelstuk, accessoire of ander item? Neem dan alstublieft contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@house-of-steel.nl en deel uw wensen met ons. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.  

Wij maken gebruik van postorderbedrijven, zoals PostNL, om al onze bestellingen te verzenden. Voor de levering van grotere items werken wij samen met een transporteur die de goederen bij u thuis aflevert. Let wel op dat het bereikbaar is voor de transporteur. 

Excuses, er heeft zich een probleem voorgedaan. Zodra u een bestelling heeft afgerond, ontvangen wij deze automatisch. Heeft u nog twijfels over de succesvolle verwerking ervan? Stuur ons dan alstublieft een e-mail.

© 2024 House Of Steel Schulten Media